Minivoetbaltoernooi 2018

25 juni 2018 | 0 reactie(s)

Op Zaterdag 16 juni werd het 31ste minivoetbaltoernooi van Neerkandia weer gespeeld op Sportpark ‘de Moostdijk’. Voor het eerst sinds de oprichting van het toernooi was dit niet met Pinksteren aangezien de KNVB daar een competitieronde had ingelast.

Met 24 enthousiaste teams aan de aftrap werd er begonnen in 2 categorieën. De heren en de dames. De heren streden in ruime poules voor een plek in de kwartfinale. De zes damesteams streden voor plek 1 t/m 6 na de poulefase.

Na een uiteindelijk spannende finale slaagde het Astense team ‘Jarno gaat bier halen’ erin om de herenklasse te winnen. Zij hadden daarvoor een strafschoppenserie nodig tegen ‘de Vurige Hertjes’ uit Meijel. ‘Elsinho da Sousa Aveiro Lima’ hield de Neerkantse trots hoog met het brons. Bij de Dames werd er gewonnen door het team’4 bier, 2 wijn’ uit Meijel. Ook zij hadden strafschoppen nodig tegen het Eindhovense ‘Kijk goed uit je doppen, want deze chicks lopen vandaag op noppen’. Ook bij de dames werd een Neerkants team derde. ‘FC Fabulous slaagde hierin.

Namens de commissie willen we via deze weg alle mensen bedanken die dit toernooi weer mogelijk hebben gemaakt. In de eerste plaats natuurlijk alle teams en spelers. Daarnaast ook een woord van dank naar het kantinepersoneel, het bestuur en de vrijwilligers die zich allemaal ingezet hebben voor een geslaagd toernooi. Ook willen we de scheidsrechters en EHBO-ers nogmaals hartelijk bedanken.

Graag tot volgend jaar!

Reacties

Er zijn nog geen reacties

Reactie plaatsen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.