Welkom op Neerkandia.nl


Seizoensafsluiting

31 mei 2018 | 0 reactie(s)

Beste Leden,

Op 15 juni, 17.45 uur, staat de Seizoensafsluiting alweer op het programma. In vergelijking met voorgaande jaren zal deze op vrijdagavond georganiseerd worden in plaats van zaterdagavond.

Aansluitend aan de Neerkandia Cup zal rond 19.30 uur de jaarlijkse penalty en strafworpen bokaal bepalen wie er het beste onder druk kan presteren. De avond zal afgesloten worden met de prijsuitreiking en de huldiging van alle jeugd kampioenen.

Op zaterdag 16 juni, tijdens het minivoetbaltoernooi, zal de jaarlijkse fietstocht plaatsvinden. Om 14.00 uur verzamelen we in de tent op het sportpark. De start van de fietstocht is om 14:15 uur. Opgeven voor de fietstocht kan bij Marcel Janssen – marceljanssen@upcmail.nl.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij de Seizoensafsluiting.

Met sportieve groet,
De activiteiten commissie

Seizoensafsluiting

Nacompetitie Neerkandia 1

28 mei 2018 | 0 reactie(s)

Neerkandia 1 speelt op zondag 3 en 10 juni nacompetitie om in de 4e klasse te blijven. De tegenstander in deze thuis- en uitwedstrijd is SV United, uit het Noord-Limburgse Wanssum.1
Op 3 juni zal Neerkandia een thuiswedstrijd spelen om 14.30 en een week later spelen we op Sportpark De Meulebèèk in Wanssum.

Neerkandia 1 zal alle support van iedereen kunnen gebruiken.

Nacompetitie

Penaltybokaal winnaars

23 mei 2018 | 0 reactie(s)

Zoals ieder jaar tijdens het weekend van de afsluiting van het seizoen zal ook dit jaar er weer een zinderend spannende penaltybokaal plaatsvinden.
Deze penaltybokaal vindt plaats op dezelfde dag als de Neerkandia Cup, namelijk op vrijdag 15 juni, ’s avonds om 19:30 uur. In deze wedstrijd strijden de beste penaltynemers van ieder jeugdteam van Neerkandia tegen elkaar om de bokaal en eeuwige roem.
Hieronder zijn de winnaars per team van de penaltybokaal weergegeven van het seizoen 2017/2018. De voetballer per jeugdteam die van 15 genomen penalty’s er het meeste wist raak te schieten/ is genomineerd, is hieronder weergegeven.

JO7-1 - Sjoerd Wilbers
JO9-1 - Melle Gielen
JO11-2 - Chris Willigers
JO11-1 - Thijs Biemans
JO13-1 - Kjell Kusters
JO15-1 - Stijn Adriaans
JO17-1 - Luuk Seijkens
JO19-1 - Jop Verstappen

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu