Welkom op Neerkandia.nl


Nacompetitie Neerkandia 1

28 mei 2018 | 0 reactie(s)

Neerkandia 1 speelt op zondag 3 en 10 juni nacompetitie om in de 4e klasse te blijven. De tegenstander in deze thuis- en uitwedstrijd is SV United, uit het Noord-Limburgse Wanssum.1
Op 3 juni zal Neerkandia een thuiswedstrijd spelen om 14.30 en een week later spelen we op Sportpark De Meulebèèk in Wanssum.

Neerkandia 1 zal alle support van iedereen kunnen gebruiken.

Nacompetitie

Penaltybokaal winnaars

23 mei 2018 | 0 reactie(s)

Zoals ieder jaar tijdens het weekend van de afsluiting van het seizoen zal ook dit jaar er weer een zinderend spannende penaltybokaal plaatsvinden.
Deze penaltybokaal vindt plaats op dezelfde dag als de Neerkandia Cup, namelijk op vrijdag 15 juni, ’s avonds om 19:30 uur. In deze wedstrijd strijden de beste penaltynemers van ieder jeugdteam van Neerkandia tegen elkaar om de bokaal en eeuwige roem.
Hieronder zijn de winnaars per team van de penaltybokaal weergegeven van het seizoen 2017/2018. De voetballer per jeugdteam die van 15 genomen penalty’s er het meeste wist raak te schieten/ is genomineerd, is hieronder weergegeven.

JO7-1 - Sjoerd Wilbers
JO9-1 - Melle Gielen
JO11-2 - Chris Willigers
JO11-1 - Thijs Biemans
JO13-1 - Kjell Kusters
JO15-1 - Stijn Adriaans
JO17-1 - Luuk Seijkens
JO19-1 - Jop Verstappen

Bart van Heugten, verenigingsman van het jaar

21 mei 2018 | 0 reactie(s)

Tijdens de seizoensafsluiting van v.v. Neerkandia is Bart van Heugten uitgeroepen tot verenigingsman van het jaar.
Bart heeft alle jeugdteams van Neerkandia doorlopen. Hij groeide uit tot een betrouwbare keeper. Ook bij de senioren heeft hij jarenlang in diverse teams het doel verdedigd.

Bart zet zich al 13 jaren in voor de jeugd van Neerkandia. Als trainer en leider is hij wekelijks actief bij JO17 en voorheen bij JO15. Als jeugdleider is hij lid geweest de commissie “Neerkandia-cup”.
Daarnaast maakt Bart sinds 2013 deel uit van het bestuur van Neerkandia. Hij is belast met diverse taken zoals het wedstrijdsecretariaat, het regelen van de clubscheidsrechters en het beheren van social media.

We feliciteren Bart van harte met deze welverdiende eretitel en hopen nog vele jaren van zijn diensten gebruik te mogen maken.

Bart van Heugten

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu