Welkom op Neerkandia.nl


Vooraankondiging jaarvergadering

20 september 2017 | 0 reactie(s)

Dit jaar vindt onze jaarvergadering plaats op donderdag 2 november om 21.00 uur op sportpark de Moostdijk. De agenda van de jaarvergadering volgt later.

Bestuur Neerkandia

Andere plek AED-apparaat

06 september 2017 | 0 reactie(s)

Al een aantal jaren hebben wij op ons sportpark de beschikking over een Automatische Externe Defibrillator (AED). Het betreft een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Ter verbetering van de toegankelijkheid tot het AED-apparaat hebben wij dit apparaat verplaatst van de vergaderruimte naar het halletje bij het ballenhok. Bij binnenkomst in het halletje is direct rechts een wit kastje aangebracht, waarin het AED-apparaat ligt (onder de knoppen van de veldverlichting, waar voorheen de sleutels van de kleedlokalen hingen).

Bestuur v.v. Neerkandia

Contributie

06 september 2017 | 0 reactie(s)

Het seizoen 2017-2018 is weer gestart! De trainingen zijn weer begonnen, de eerste bekerwedstrijden zijn weer gespeeld. Dit betekent ook dat de contributie weer geïnd gaat worden.

De contributie bedraagt:
€ 118 voor seniorenleden
€ 79 voor jeugdleden (hierin is € 7 wasgeld begrepen)
€ 43 voor rustende leden
€ 15 voor jeugdleiders

In september zal de automatische incasso plaatsvinden. De leden welke geen automatische incasso hebben afgegeven, dienen het bedrag aan contributie voor 1 oktober 2017 overgemaakt te hebben op het bankrekeningnummer van Neerkandia. Er wordt nog een brief verzonden aan deze leden.

Mocht er een wijziging hebben plaatsgevonden in het lidmaatschap, dan gelieve dit door te geven aan Peter Janssen (ledenadministratie).

Wil je alsnog een automatische machtiging willen verlenen, dan kun je hier het document  downloaden, invullen en afgeven bij Kim Vogels (penningmeester).

Tot slot wensen wij als bestuur iedereen een sportief en gezond seizoen toe!

Bestuur Neerkandia

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu