Penalty bokaal 2018

19 juni 2018 | 0 reactie(s)

Vrijdagavond, tijdens de jaarlijkse Neerkandia Cup, hebben de finalisten van de Penalty bokaal strafschoppen genomen op de keeper van Neerkandia 1, Fabian Scholten.

Bij de jongste jeugd is Thijs Biemans de winnaar geworden. Bij de oudere jeugd wist Kjell Kusters de strafschoppen het beste te benutten.

 

Seizoensafsluiting

Seizoensafsluiting

31 mei 2018 | 0 reactie(s)

Beste Leden,

Op 15 juni, 17.45 uur, staat de Seizoensafsluiting alweer op het programma. In vergelijking met voorgaande jaren zal deze op vrijdagavond georganiseerd worden in plaats van zaterdagavond.

Aansluitend aan de Neerkandia Cup zal rond 19.30 uur de jaarlijkse penalty en strafworpen bokaal bepalen wie er het beste onder druk kan presteren. De avond zal afgesloten worden met de prijsuitreiking en de huldiging van alle jeugd kampioenen.

Op zaterdag 16 juni, tijdens het minivoetbaltoernooi, zal de jaarlijkse fietstocht plaatsvinden. Om 14.00 uur verzamelen we in de tent op het sportpark. De start van de fietstocht is om 14:15 uur. Opgeven voor de fietstocht kan bij Marcel Janssen – marceljanssen@upcmail.nl.

We hopen jullie allemaal weer te zien bij de Seizoensafsluiting.

Met sportieve groet,
De activiteiten commissie

Seizoensafsluiting

Nacompetitie Neerkandia 1

28 mei 2018 | 0 reactie(s)

Neerkandia 1 speelt op zondag 3 en 10 juni nacompetitie om in de 4e klasse te blijven. De tegenstander in deze thuis- en uitwedstrijd is SV United, uit het Noord-Limburgse Wanssum.1
Op 3 juni zal Neerkandia een thuiswedstrijd spelen om 14.30 en een week later spelen we op Sportpark De Meulebèèk in Wanssum.

Neerkandia 1 zal alle support van iedereen kunnen gebruiken.

Nacompetitie

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu