Welkom op Neerkandia.nl


Minivoetbal Neerkandia - Zaterdag 16 juni 2018

Minivoetbal

 

Laatste wedstrijddag

16 april 2018 | 0 reactie(s)

Dames en heren het is weer bijna zover; de laatste thuiswedstrijd van ons vaandelteam. Traditiegetrouw gaat deze wedstrijd gepaard met een feestelijke afsluiting van het voetbalseizoen.

Op 20 mei neemt 'T Urst het op tegen het vaandelteam van onze buren uit Liessel. Dit belooft natuurlijk een spannende derby te worden. Vooraf aan de wedstrijd zijn er soep met broodjes en ongeacht de uitslag zal er na de wedstrijd een Party Pan klaarstaan om de hopelijk vele hongerige magen te vullen. Als dan de bodem is gelegd zal het feest losbarsten tot in de late uurtjes met DJ Waliezz achter de draaitafels!

De kosten voor deze activiteit bedragen €12,50 en je kunt je opgeven tot en met 13 mei bij je eigen leiding; het kantinepersoneel of bij een van de leden van de activiteitencommissie. De activiteit is niet alleen bedoeld voor de leden van VV Neerkandia, iedereen is van harte welkom!

Namens VV Neerkandia en de activiteitencommissie;
Tot dan!.

Laatste wedstrijddag

Aanvang S.V. Brandevoort 1 - Neerkandia 1 13.30

13 april 2018 | 0 reactie(s)

Aanstaande zondag, 15 april speelt Neerkandia 1 een uitwedstrijd tegen S.V. Brandevoort 1. Deze wedstrijd zal om 13.30 beginnen zodat iedereen de wedstrijd PSV - Ajax kan gaan kijken. Deel het bericht en geef het door aan alle supporters, zodat iedereen op tijd aanwezig zal zijn.

Brandevoort-Neerkandia

Rabobank Clubkas campagne

03 april 2018 | 0 reactie(s)

Ook dit jaar biedt Rabobank Peelland Zuid de mogelijkheid om Neerkandia een financieel steuntje in de rug te geven door middel van de Rabobank Clubkas Campagne.

Alle leden van de Rabobank mogen van donderdag 5 april tot en met maandag 30 april 2018 stemmen op hun favoriete club die zij een warm hart toedragen. Voor elke stem zal de Rabobank een bepaald bedrag beschikbaar stellen voor onze vereniging. Hoe meer stemmen er op Neerkandia uitgebracht worden, des te meer geld krijgt onze vereniging. U kunt mensen uit uw eigen directe omgeving, zoals familie, vrienden, kennissen, die lid zijn van Rabobank Peelland Zuid, vragen of zij hun stemmen op Neerkandia willen uitbrengen. Zo krijgt Neerkandia meer financiën voor de clubkas welke onze vereniging in de (nabije) toekomst hard nodig zal hebben.

Verdere details kunt u lezen op www.rabobank.nl/peellandzuid
Stemmen kan op de website https://www.mijnbankenik.nl/peellandzuid/clubkascampagne  

Bedankt namens Neerkandia!

Clubkas

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Poll

Ass.Scheidsrechter

Assistent scheidsrechter

Hoe zie jij de rol van de Assistent scheidsrechter in de toekomst

Blijft de hele wedstrijd op dezelfde helft staan

Buitenspel is voor de scheidsrechter en niet voor de assistent

Alleen spelen met een scheidsrechter

Hetzelfde als nu